functieherstel vervolg

gister memoreerde ik dat het functieherstel bij mijn vingers en hand begon. dat ook benen niet los te zien zijn van de armen blijkt uit het volgende: liep ik steeds achterstevoren de trap af om met mijn linkerhand de leuning vast te kunnen houden. (zie blog 17 juli) vanmorgen zocht mijn linkerhand een vast punt tegen de muur bij de eerste stap. na twee stappen had ik het ritme gevonden en┬áliep gewoon ‘los’ door. niks achterste voren meer! mijn rechterarm hing naar beneden en leek ook niet van plan te zijn om de leuning daar vast te willen houden. m’n aan het genezen zijnde arm bungelde zelfs een beetje mee door het verplaatsen van het gewicht van mijn ene op het andere been.

wel grappig om te merken dat, bij het tweede deel van de trap, mijn benen het ritme nog wisten, maar mijn ellebogen gingen allebei een beetje omhoog zoals je dat onwillekeurig doet op het strand om jezelf lichter te maken, daar waar de schelpjes pijnlijk in je voetzolen drukken. raar want op de treden van de trap liggen geen schelpen of zou ik het toch ergens nog een beetje eng gevonden hebben en hield ik daarom m’n adem in? de volgende keer neem ik┬ázingend de trap!

Reacties

 1. Frans schreef:

  Hoi Rike

  Leuk zoals bewegingspatronen je blijven intrigeren.
  Goed bewegen hoor!

  Groetjes,
  Frans

 2. Sophia schreef:

  Ja ja dat gaat helemaal de goede kant op.

  En nu nioet overmoedig worden op dei trappen.
  Af en toe ZEUS even raadplegen.

Comments are closed.