Privacyverklaring

We worden bestookt met mededelingen over privacy, de AVG. Ik ontkom er niet aan:’Wat eten we vandaag?  Een AVG-tje?’* Zo helder als dat is, zo duizelt het veel mensen wat allemaal wel en wat niet de bedoeling is van deze nieuwe Europese wet. 

Er zijn mensen die zich voor dit blog aangemeld hebben om een melding te ontvangen bij een nieuw stukje. Meer dan dat gebeurt er niet met die aanmelding en dat is het dan. De praktijk functioneert nog in oude stijl: geen elektronisch patiëntendossier en alle contacten verder in overleg. Geen camera’s. Dossiers  achter slot opgeborgen. 

Twee vette stadsduiven vliegen hier sinds een paar dagen rond en zitten te koeren op de daken. Het is mei en in mei leggen alle vogels een ei… Zouden ze hier in de buurt een plek zoeken voor een nest? Vroeger waren duiven belangrijk voor het overbrengen van boodschappen en berichten. Ik jaag ze weg… leve de AVG!

*aardappelen, vlees en groente.