Spelen in het water

Lekker zwemmen in het warmwater-zwembadje: heerlijk! Wel slome baantjes, op m’n buik heen en op m’n rug weer terug. Omdat een halfuurtjes spartelen dan toch een beetje saai wordt, ga ik kunstjes doen.

Schoolslag, dan een arm uitstrekken in de zwemrichting vooruit, hup een draai en doordraaien. Soms wel zes keer achter elkaar, want het voelt zo grappig! Dan de andere kant om: raar, ik blijf halverwege steken…Geen idee waarom. Wat doe ik anders? Vergelijkend warenonderzoek doen: die andere kant nog een keertje om. Gaat vanzelf. Dan moet deze kant toch ook kunnen. Niet denken, maar de ingezette beweging volgen. Ja! Het lukt! Toch geen idee wat ik doe: drie dagen later gaat juist die makkelijke kant stroef.

Link en rechts in mijn brein weten het kennelijk ook niet meer. Er zit niets anders op dan rustig doorgaan met het vinden van mijn draai, elke keer weer…

Reacties

  1. Sophia schreef:

    Dat spartelen is wel genieten, maar iets zomaar de andere kant uit doen dat gaat dan weer niet. Volgens mij omdat je geen dolfijn bent.
    (gelukkig niet)

Comments are closed.